SECURITY AWARENESS

Secure your business by creating awareness

ISMS Builder


Informatie is waardevol en moet daarom goed worden beschermd. Een goed informatiebeveiligingsbeleid is echter niet zomaar opgezet. En algemene standaarden voor information security helpen daarbij ook niet direct; deze standaarden bieden de richtlijnen en sommigen geven zelfs wat best practices, maar geen enkele helpt bij het daadwerkelijk opzetten van een beleid


De ISMS Builder is de perfecte oplossing: Door een aantal vragen te beantwoorden maakt u een start met het inrichten van uw beveiligingsbeleid.


De ISMS Builder zorgt vervolgens voor het opstellen van de agenda met periodieke activiteiten, helpt bij het uitvoeren van een risico-analyse, loopt samen met u door controlsets en registreert waar nodig de relevante bewijsstukken.


En dit alles wordt op de achtergrond ingericht conform de ISO27001-standaard, zodat u eventueel later, wanneer alles draait, ook kunt besluiten om uw bedrijf formeel te laten certificeren.


Kwaliteitscontrole


Een goed informatiebeveiligingssysteem staat of valt met de kwaliteit van de informatie. De ISMS Builder u helpt met het opzetten van de management-kant van de informatiebeveiliging, maar biedt daarnaast ook een optie om uw documenten ter review te delen met onze security consultants. U heeft dan de zekerheid van een goed beoordeeld document en krijgt daar ook waardevolle adviezen bij die u gericht verder helpen.


Eenvoudig beginnen, eenvoudig gebruiken


Beginnen is heel eenvoudig en vereist geen grote investering: Onze ISMS Builder is onderdeel van onze Security-as-a-Service-oplossing en is direct beschikbaar voor u: U hoeft geen interne systemen op te zetten maar kunt direct van start.


Voor meer informatie


Heeft u interesse in de ISMS Builder en hoe u direct van start kunt? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg of een demonstratie.


SERVICES

CLOUD SIEM/SOC

Een SIEM is onontbeerlijk in het krijgen en houden van overzicht van uw systemen. De SIEM is een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing waar u direct mee van start kunt. Meer..

ISMS Builder

De ISMS Builder helpt bedrijven met het web based opzetten van een informatiebeveiligingsbeleid. Snel, eenvoudig, u bent in control. Meer..

Secure High Speed Data Exchange

Op basis van blockchain-technologie biedt onze exchange een betrouwbare oplossing voor het veilig delen van informatie en het onweerlegbaar vastleggen van activiteiten. Meer..

-->