SECURITY AWARENESS

Secure your business by creating awareness

CLOUD SIEM/SOC


Een van de belangrijkste aspecten van informatiebeveiliging is het verkrijgen van inzicht. Weten wat er speelt in uw systemen is namelijk de eerste stap in het gericht kunnen beschermen.


Onze SIEM biedt precies dit: Inzicht.


Onze Security Information and Event Management service verzamelt en analyseert in real-time de logdata van uw systemen. Door de individuele activiteiten aan elkaar te relateren is onze SIEM in staat om patronen te herkennen en bij verdachte zaken gerichte waarschuwingen te sturen aan uw beheerders. De SIEM wordt daarmee een actief onderdeel van uw Security Operations Center (SOC).Met een heldere en overzichtelijke gebruiksomgeving en de mogelijkheid om waarschuwingen te sturen naar uw beheerders via diverse kanalen (SMS/Mail/App) heeft u vanaf de eerste dag meteen een goede dekking van uw infrastructuur.


De SIEM vereist geen grote investeringen; als onderdeel van onze Security-as-a-Service-omgeving kunt u direct gebruik maken van onze Cloud-gebaseerde infrastructuur. Ook de kosten zijn daarbij duidelijk en inzichtelijk: U betaalt enkel voor het daadwerkelijke gebruik dus u heeft direct inzicht in en grip op de kosten.


Hoe werkt de SIEM?


Wanneer u een account bij ons opent krijgt u een speciaal voor u aangemaakte omgeving waar uw data in wordt opgeslagen en geanalyseerd. U hoeft vervolgens enkel uw logbestanden naar onze SIEM te sturen en aan te geven hoe u de alerts wenst te ontvangen, ons systeem doet vervolgens de rest.


Hoe is mijn data beveiligd?


Uw data is van u en dat moet zo blijven. Wij hebben daarom ons model zo opgezet dat uw data wordt opgeslagen in een eigen werkomgeving. Uw omgeving is enkel van u en van niemand anders. Daarbij wordt data zowel versleuteld opgeslagen (encryption of data at rest) als versleuteld ontvangen (encryption of data in transit).


Voor meer informatie


Heeft u interesse in de SIEM en hoe deze uw beveiligingsbeleid kan ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op voor overleg of een demonstratie.


SERVICES

CLOUD SIEM/SOC

Een SIEM is onontbeerlijk in het krijgen en houden van overzicht van uw systemen. De SIEM is een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing waar u direct mee van start kunt. Meer..

ISMS Builder

De ISMS Builder helpt bedrijven met het web based opzetten van een informatiebeveiligingsbeleid. Snel, eenvoudig, u bent in control. Meer..

Secure High Speed Data Exchange

Op basis van blockchain-technologie biedt onze exchange een betrouwbare oplossing voor het veilig delen van informatie en het onweerlegbaar vastleggen van activiteiten. Meer..

-->